Repareren telefoon

Op het festival zal er tevens een stand aanwezig zijn waar mensen die problemen mochten hebben met hun mobiele telefoons terecht kunnen om deze ter plaatse te laten repareren. Deze stand wordt verzorgd door GSM Paradise die specialisten in iPhone en Samsung beschikbaar hebben gesteld voor telefoon reparaties. Mocht u dus problemen hebben met uw smartphone tijdens het festival dan kunt u rechtstreeks bij deze stand terecht.

GSM Paradise staat al jaren bekend als één van de beste bedrijven voor het repareren van mobiele telefoons. De specialisten kunnen u helpen met iPhone en Samsung reparaties evenals met andere merken van smartphones en vaak kunt u er zelfs nog op wachten ook. De kosten voor het repareren van uw smartphone of tablet kan ter plekke betaald worden in de stand. Voor reparaties die meer aandacht nodig hebben kunt u terecht in een van de filialen en uw telefoon daar achter laten voor de reparatie. Zij zullen dan contact met u opnemen zodra de uw telefoon weer in orden is.

GSM Paradise zal die dag ook een iPad Pro voor de Algemene loterij van die dag ter beschikking stellen en waarvan het nummer op uw entreekaartje tevens ook het nummer van de loterij zal zijn(bewaar deze dus goed) Voor deze loterij worden er verschillende trekkingen gedaan tijdens het festival en dient de winnaar aanwezig te zijn. Winnaars van de prijzen die niet aanwezig zijn kunnen na afloop van het festival geen aanspraak meer maken op de prijzen. De prijzen kunnen niet gewisseld worden voor geld en kunnen ook niet geruild worden.

 

Ik ben GSM Paradise persoonlijk erg dankbaar. Mijn telefoon was kapot gegaan en GSM Paradise heeft hem weer volledig gemaakt. Ik liet mijn telefoon vallen tijdens een festival en ik was bang dat ik een nieuwe telefoon moest kopen. Gelukkig was GSM Paradise daar en hebben zij mij kunnen helpen. Ik kan dan ook iedereen GSM Paradise aanbevelen. Let dus goed op, natuurlijk moet je niet je telefoon laten vallen, maar je kan hem dus gelukkig laten maken. Je hoeft niet meteen een nieuwe telefoon te kopen. Dat was een duur grapje geweest.