Stroom onder de zee

Ieder huishouden in Nederland heeft stroom en gas nodig. En dat betekent dus ook een energieleverancier. Er zijn in Nederland al meer dan 30 energieleveranciers die verschillende soorten, maten en vormen contracten aanbieden.

 

Het is dus niet altijd even duidelijk wat een contract precies inhoudt. Een tijdrovende klus als je alle energieleveranciers zelf met elkaar moet gaan vergelijken.

 

Je moet namelijk rekening houden met verschillende onderdelen zoals een kloppend jaarverbruik, welkomstbonussen met speciale voorwaarden en je verwachte termijn- of jaarbedrag. Ook de resterende looptijd van je huidige contract is van belang wanneer je gaat vergelijken.  

Overstappen van energieleverancier met energievergelijker

Met de energievergelijker van Consumind kun je meer dan 28 energieleveranciers met elkaar vergelijken op basis van jouw huidige of een geschat energieverbruik. Een exact energieverbruik is altijd beter voor een kloppende vergelijking. Zodra je je gegevens hebt ingevuld, krijg je direct alle aanbiedingen van energieleverancier te zien. Ook hebben zij alvast de 3 beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet, mocht je snel willen beslissen.

 

Maak gebruik van een overstapserivce

Zodra jij je keuze hebt gemaakt kun je overstappen naar een andere energieleverancier. Je kunt hiervoor een aanvraag doen via de website. Wanneer je gebruik maakt van de overstapservice van Consumind, wordt alles van A tot Z voor je geregeld. Je oude energieleverancier wordt opgezegd, je contract wordt aangevraagd bij de nieuwe energieleverancier en alle administratie gebeurt achter de schermen.

 

Extra voordeel: overstapboete wordt betaalt!

Mocht je huidige contract nog niet afgelopen zijn bij de oude energieleverancier, dan is de kans groot dat je een overstapboete in rekening gebracht krijgt. Het voordeel van de overstapservice van Consumind is dat deze boete voor je wordt betaalt. Hierdoor heb jij geen extra kosten en kun je alsnog overstappen naar een andere energieleverancier. Prettig geregeld!

 

De energievergelijker voor jouw voordeel

Het gebruiken van een energievergelijker is gemakkelijk en zorgt nog eens voor een flinke besparing. Niet alleen qua geld, maar ook nog eens qua tijd! Maak daarom vandaag nog gebruik van de energievergelijker van Consumind en bespaar wel tot €300,- op je energie rekening.