Vingino op het festival

Op het aankomende festival hebben we ook weer een groot aantal attracties voor de aanwezigen in petto met daaronder een quiz waar een gloednieuwe Volkswagen als hoofdprijs wordt weggegeven, een loterij voor moeders waarin kinderkleding van Vingino (bekijk de kleding bij Amazingkids) verloot zal worden en natuurlijk het Bingo festival voor de ouderen die tussen ons aanwezig zullen zijn met prijzen zoals producten van Tupperware, Avon, wijn en Leonidas bonbons. De quiz zal gedaan worden rond 2 uur in de middag en waar de mensen zich bij aankomst voor in kunnen schrijven met een geldig ID en 18 jaar of ouder moeten zijn. Dit onderdeel van het festival wordt begeleid door quizleidster Anne Robinson en zal onderverdeeld worden in groepen waarvan er één persoon als winnaar van de quiz zal worden uitgeroepen en de Volkswagen mee naar huis mag nemen.

 

Voor de loterij kunnen moeders hun loten kopen bij de ingang van de biertent en dienen daar meteen aan te geven hoeveel kinderen ze hebben en de leeftijden daarvan. Dit evenement wordt verzorgt door Vingino die gedurende een kindermodeshow de kleding zal gaan verloten. De kledingstukken die Vingino hiervoor beschikbaar heeft gesteld zijn afkomstig uit de aankomende collectie en is dus de laatste mode-trend die van dit merk verkrijgbaar is. De loterij zal plaatsnemen rond 4 uur in de middag.

 

Het Bingo evenement wordt voor 12 uur gehouden en kaarten kunnen eveneens verkregen worden bij de ingang van de biertent (twee kaarten per persoon) Voor dit evenement heeft Tupperware een groot aantal artikelen beschikbaar gesteld samen in medewerking van Avon, de wijnen en bonbons zijn afkomstig van lokale winkels en bedrijven waarvan u de naam en het adres op de artikelen kunt vinden. Iedereen is natuurlijk zoals altijd weer van harte welkom op het festival wensen wij alle aanwezigen veel succes met de deelname in een van deze evenementen.